. .. .. .. .. .. .
. .

Zemiakova pita - RECEPT 8173

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 49716 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Zemiakova pita


[ recept č. 8173 zo dňa  ]


Zemiakova pita


POTREBNÉ PRÍSADY

Je to juhoslaovansky recept origoš sa vola Pita od krompira-krompirača. Potrebujeme štrudlove cesto,lebo u nas neni dostat to origoš, 1kg zemiakov, 2 vajcia, vegeta, sol,poper, olej,kysla smotana, jogurt biely slany

POSTUP PRÍPRAVY

Vid ....****

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

surove zemiaky nastruhame na hrubšie, pridame vajcia korenie a premiešame
taketo potrebujeme listy-cesta
každy naolejujeme,spravne by sa malo ohriatym olejom,ale ja davam normalny z flaše
takto navrstvime na listy,možte aj viac ja som mala pat listov v baličku,ale zemiaky neboli eno-nuno,tak som dala menej,ale na posledne dve viac,treba si od oka určit asi kolko dame na jeden list,lebo kolko listov tolko plnky
rolujeme
naolejujeme aj pekač
pokladieme na pekač,hore naolejujeme len tak akurat, aby nebola priliš mastna
po upečeni natrieme kyslou smotanou alebo jogurtom,pokryjeme alobalom,aby sa uparila aby zmekl a potom rezeme na kusky,o je uz len pol pekača,moji papklai na obed,kym som prišla z robotky 2 popapali polku:)
je vynikajuca a pečieme 1hodku na 180st aj kus menej preba aby sa piekla a nie zhorela zhorela z zhora ja pečiem 1hod na 180' 160' my si na vrch dame ešte jogurt al kyslu smotanku,papame samu a možte podavat k masku ved su to banduročky a cesto:)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Bravčové karé s jablkovým čatni | Zemiakova pita | Trojfarebná pudingová bábovka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina P. (bambudža) ID 11372, mimibazar.sk/bambudza (7.11.2009, 21:52)
:-p .... jáááj prebúdza to moje chuťové bunky ;-) o chvíľku mi začnú slinky tiecť 8o| 8o| 8o| hneď by som sa zakusla do jedného ^o) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (hello).
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (14.11.2009, 18:46)
tak ako urobila si? (F) (F) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (bambudža) ID 11372, mimibazar.sk/bambudza (10.1.2010, 22:36)
(F)Marianka skúšala som :-) no fantastikuš (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) isto to ešte spravím |:o)len keď si spomeniem hneď sa mi slinky zbiehajú 8o|
(hello) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (14.1.2010, 16:39)
dakujem krasneeeeeee (F) som velmi rada,že chutilo my sme vcera mali po dlhsom case,tak nam chutilo ;-) ja pitu robim aj z tekvice je vyborna na sladko alebo na slano (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (25.10.2008, 16:30)
http://www.youtube.com/watch?v=2KgjlqX5xdA&feature=related
ODPOVEDAŤ
Lucia F. (lucia13) ID 9254, mimibazar.sk/lucia13 (24.10.2008, 21:46)
hmmm vyzera lahodne (pl) (pl) (pl) (pl) (Y) (hello)
ODPOVEDAŤ
Zdenka H. (Zdenka55) ID 24381 (24.10.2008, 19:27)
Už sa teším.
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (25.10.2008, 16:53)
uz je tam ako BUREK pa (L) (L) (L) a par videii aby bola lepšia predstava ako sa to cesto robi atd papapapapa (L)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (24.10.2008, 19:55)
Len ho preložim a hodim ho tu ok lebo ja ho kupujem viac mi chuti,nie som majster na to ;-)a nie je drahy,ale ak chces lahšiu variantu tak mam vreceptoch syrnicu a to je podobne ako burek len ma to iny tvar ^o) ^o)tak idem na to pa
ODPOVEDAŤ
Zdenka H. (Zdenka55) ID 24381 (23.10.2008, 20:06)
Marianka,
výborný recept, a takto náhodou recept na burek syrový nevieš?
Tiež veľká a vynikajúca špecialita.
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (23.10.2008, 20:12)
Hmmmm viem aj na masovy,jablkovy to su fajnovky čo????Pridam??? (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
lucia Ď. (lucka001) ID 4368 (23.10.2008, 18:44)
marianka,
tvoje recepty vyzerajú skvele... (Y) (Y)tento určite vyskúšam (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (23.10.2008, 19:17)
Dakujem za velmi pekny komentar (L) snažim sa vložit aj juhoslovanske,lebo su zaujimave pre mna a ine ako u nas budem rada akskusis papapapapa (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Dr. Zdenka P. (zdenka131) ID 12491 (23.10.2008, 18:17)
Zemiaky idú do plnky surové? Vyzerá super. (Y)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (23.10.2008, 18:28)
ano surove sa nastruhaju na hrubšie a v rure sa uvaria či upeču či čo sa snmi stane ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu