
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Helena B. (hela2) ID 37749 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) STERILIZOVANÁ ČERVENÁ KAPUSTA k pečenému mäsu /polotovar/[ recept č. 8411 zo dňa 3.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 5kg červenej kapusty Nálev: 2 litre voda, 1/2 litra ocot, 120g soľ, 200g kryšt.cukor, 2dcl olej POSTUP PRÍPRAVY Kapustu nakrájame a zalejeme horúcim nálevom - všetky suroviny na nálev spolu rozvaríme. Občas premiešame a necháme stáť do vychladnutia. Dáme do pohárov uzatvorime a sterilizujeme cca 1/2 hodiny. Keď potrebujeme k mäsu postupujeme nasledovne: Na troche oleja orestujeme do sklovita na kocky nakrájanú cibuľu. Pridáme kapustu z pohára a dusíme do mäkka. Podľa chute pridáme mletú rascu, ocot, cukor - kto ako má rád. |
mima f. (joja22) ID 83508 (6.3.2009, 8:47) |
![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |