
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana P. (kojban) ID 22009 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Bravčové rebierka[ recept č. 8549 zo dňa 9.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rebierka, 1 PL svetlého tekutého medu, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL worčesterskej omáčky, 2 ČL ostrej horčice, 6 PL oleja, 1 PL kečupu, soľ, mleté čierne korenie. POSTUP PRÍPRAVY Pomiešame med, horčicu, kečup, worcesterskú omáčku, olej, osolíme, okoreníme, vmiešame pretlačený cesnak. Mäso za každým rebrom narežeme a dáme do marinády. V marináde necháme štyri hodiny, každú hodinu obrátime na druhú stranu. Mäso vyberieme z marinády a z každej strany grilujeme do mäkka. Počas grilovania polievame zvyšnou marinádou a necháme skaramelizovať, Namiesto grilu môžeme rebierka pripraviť aj v rúre. Podávame s varenými zemiakmi. |
martina h. (tinka82) ID 140332 (23.9.2014, 18:18) |
![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
martina h. (tinka82) ID 140332 (23.9.2014, 18:17) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |