končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Martina Pavelková (martinkap) ID 30963 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) TORTIČKA MALIČKÁ :-))))[ recept č. 8759 zo dňa 17.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY mramorovaný korpus, 2 šľahačky, 2 várové čokolády, banány, a poťah z cukríkov POSTUP PRÍPRAVY večer vopred si upečieme korpus, ja robím mramorovaný, ale každému podľa jeho chuti.Tak isto deň vopred si uvaríme šľahačku.Ja som robila s čkoládou.V hrnčeku nad parou necháme za stáleho miešania varwškou rozpustiť dve várové čokolády, cukor netreba, lebo aj čokoláda je sladká.necháme ochladnúť a chvíľu šľaháme.Dáme potom do chladničky. Do rána to mierne zhustne,a potom to poriadne vyšľaháme na tuhý krém.Korpus rozkrojíme a potrieme krémom, poukladáme banány, zatrieme opäť krémom. Zakryjeme. Vrch totry potrieme kremom, a potiahneme cukríkovou hmotou.ozdobíme podla fantázie. Mňammmmm OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Zuzana M. (Zuzana M.) ID 2311 (20.11.2008, 20:26) | |
Maťka, v sobotu sa ju chystám urobiť, tiež chcem parížsky krém, len v recepte u Dášky(mramorový korpus) píše, že má ísť stužovač. Robievam takýto krém ako vy bez stužovača, ale iba na zákusok. Zdá sa mi ten krém taký jemný medzi korpus. Bojím sa, aby sa mi to nesplaštilo, keď na krém položim polovičku korpusu. Ďakujem za radu, Zuzana | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |