
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lenka J. (ladybirdka) ID 6432 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Koložvarská kapusta[ recept č. 8921 zo dňa 24.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kyslá kapusta mäsový perkelt (1 kg) údenina /klobása 30 dkg ryže 2 ks pochúťková smotana mlieko 2 ks cibule 4 strúčiky cesnaku kari vegeta soľ 1 KL červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Všetko varíme osobitne (ryžu, mäso, kapustu nemusime) a potom ukladáme po vrstvách na pekáč. Perkelt → nakrájame 2 ks cibule a pečieme do zlatista. Následne vložíme prelisovaný cesnak. Pridáme mäso. Popražíme. Osolíme, ovegetíme. Pridáme červenú papriku a štipku kari. Dusíme domäkka ale tak, aby bolo dosť šťavy. Umyjeme ryžu. Dusíme ju na zlatisto opraženej cibuli. Pridáme soľ. Varíme ju domäkka. Kapusta sa premýva podľa potreby (1x) Vytrieme pekáč olejom. 1. vrstva kapusta 2. vrstva celá ryža 3. vrstva perkelt so šťavou. Pridáme aj nakrájanú klobásu alebo údeninu 4. vrstva kapusta Dáme zapiecť. Podlejeme pochúťkovými smotanami rozmiešanými s mliekom (tak, aby sa dalo liať, - poloriedke). Pečieme 25 minút. Príloha zemiaková kaša. |