
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Majka B. (Majka82) ID 43088 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Mexicky svadobny kolac[ recept č. 8962 zo dňa 26.11.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY ***Cesto*** 2 vajcia* 400g hladkej muky * 300g praskoveho cukru * 2 lyzicky sody bikarbony * 1 konzerva krajaneho ananasu * ***Poleva*** 120g masla * 350 ml sladkej smotany * 100g struhaneho kokosu * 150g praskoveho cukru * 50g nahrubo posekanych orechov POSTUP PRÍPRAVY Z muky, cukru, vajec, sody bikarbony a stavy z ananasu vypracujeme hladke cesto. Vylejeme ho na vymasteny a pomuceny plech, navrch poukladame kusky ananasu. Dame do vyhriatej rury upiect do zlatista. Pripravime si polevu: Maslo v kastroliku roztopime, pridame smotanu, kokos, orechy, cukor. Rucne dobre vymiesame a chvilku povarime. Este teply kolac natrieme rovnomerne polevou, navrch nastruhame cokoladu. Dame ho do chladu odlezat a potom mozeme servirovat. Tento kolacik je original z Receptov zo Zivota 7. Rozhodla som sa ho uverejnit preto ,ze som ho robila uz mnoho krat a nikdy ma nesklamal. Je velmi chutny, stavnaty, vlacny a rychly na pripravu... Oplati sa vyskusat ;-) |
Silvia Z. (silunka) ID 82925 (24.10.2016, 8:40) |
je super, robím ho už zopár rokov ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
marek r. (namurbedo) ID 225935 (21.10.2016, 17:42) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (25.6.2015, 9:41) |
![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Majka B. (Majka82) ID 43088 (26.11.2008, 18:55) |
Presne tak, aj ja ho nechavam kym vrch nieje uplne hnedy. Alebo pouzite sparatko ci je dopeceny ako ma byt ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Estera L. (saxinka) ID 14692 (26.11.2008, 13:27) |
Tiež ho robievam pravidelne ![]() Len upozornujem : nebojte sa ho nechať v rúre -kým povrch nechytí tmavšiu farbu ![]() ked ho skoro vyberiete -bude ako nedopečený ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |