
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tomas M. (Romerko) ID 71414 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bravčová pečeň na cibuli[ recept č. 9100 zo dňa 1.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 40 g oleja, 1 cibuľa, 300 g bravčovej pečene, mleté čierne korenie, lyžica hladkej múky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Na oleji alebo masle opražíme pokrájanú cibuľu do zlata, pridáme na kocky pokrájanú okorenenú pečeň a pomaly dusíme vo vlastnej šťave. Hotovú pečeň preložíme na misku, šťavu zaprášime múkou, opražíme, podlejeme vodou, osolíme a ešte povaríme. Šťavu nalejeme na pečeň a podusíme. Podávame so zemiakmi. |