
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Antonia M. (antonia4b) ID 36720 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Koložvárska kapusta[ recept č. 9246 zo dňa 8.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 300g bravčového pliecka, 50g tuku, 50g cibule, 100g údeného bôčika, 100g klobásy, 400g kyslej kapusty, 130g ryže, 2dcl kyslej smotany, kapustné listy, paprika, soľ, korenie POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno pokrájanú cibuľu upražíme na rozpálenom tuku do ružova, pridáme umyté a na kocky pokrájané mäso, mletú papriku, posolíme, trochu podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Kyslú kapustu v malom množstve vody uvaríme, osobitne udusíme ryžu, údený bôčik uvaríme a kapustné listy sparíme. Rajnicu vyložíme kapustnými listami, pridáme kyslú kapustu, dávku ryže, uduseného mäsa, pokrájaného bôčika a pokrájanú klobásu. Takto vrstvíme potraviny na seba, kým ich nespotrebujeme, pričom vrchnú vrstvu má tvoriť kapusta. Zalejeme smotanou, vidličkou popicháme, aby smotana stiekla až na dno, prikryjeme sparenými listami a vložíme do rúry dusiť asi na pol hodinu. |