Celkom: 50 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3 ďalšie >> |
Lucia I. (lolalubos) ID 303478 (9.12.2017, 9:19) |
robil to niekto aj z karameloveho salka? treba tam dat aj tu heru potom alebo len zohriat a nasypat orechy?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lenka W. (Slenky) ID 302403 (24.11.2014, 12:25) |
ja tiez podla ineho receptu nerobim, len som nikdy nemyslela nad tym ze polovicu orechov pomlet a polovicu rozdrvit, ked budem piect na Vianoce tak to tak spravim a moja mama tiez takto, ale da aj kakao, ma rada cokoladovu chut  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | dana p. (dankapaj) ID 32511, mimibazar.sk/dankapaj (19.4.2014, 11:16) |
Super presne tento recept som hladala moje deti ich miluju  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lucia H. (luccy16) ID 265273 (30.12.2013, 10:11) |
toto je najfajnovejší receptík na griláž, idem ho robiť zas, po prvom sa nestihlo ani zaprášiť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (25.12.2013, 19:57) |
aj ja robievam presne taketo , su uplne supeeer  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana Š. (janulabedula) ID 290091 (22.12.2013, 21:52) |
asi som velmi upalila cukor je to horkave,,, skoda,,,  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana Š. (janulabedula) ID 290091 (19.12.2013, 14:42) |
vynikajuce |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana J. (Šankova) ID 42534, mimibazar.sk/sankova (22.12.2012, 16:54) |
ahojte, práve som dorobila svoje prvé grilážky podla tohto receptu, ale ako som ich natierala na oblátku (nechala som ich pár min. vychladnúť) tak tá zmes začala púšťať tuk hmmmmmmmm tak neviem kde sa stala chyba, či to tak má byť???  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Livia K. (Adenko1) ID 30813, mimibazar.sk/adenko1 (17.12.2012, 14:34) |
Baby, pomoooooc, mne to nechce zhustnut. Tuk plava na povrchu. Co mm robit???? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Eva N. (leskot) ID 98318 (17.12.2012, 16:51) |
...iba miešať a miešať a ono sa to spojíííí už bez varenia  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Livia K. (Adenko1) ID 30813, mimibazar.sk/adenko1 (17.12.2012, 16:03) |
No vyriesila som to uz. Osvietilo ma. Pridala som trochu slahackovej smotany a krasne to zhustlo )) |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Elena V. (butrus) ID 20454 (17.12.2012, 14:04) |
ahoj, robila som so salkom, ktore bolo uz skaramelizovane - kupila som ho take. a v pohode to islo presne podla tu uvedeneho postupu. to skaramelizovane salko je tuhe, takze som ho tam po kuskoch pridavala a rozpustala a ked sa rozpustilo, tak som to uz viac nemusela varit, lebo, kedze bolo salko tuhe, tak to hned aj hustlo, vyzera to dobre, chuti tiez, tak uvidim, co to povie zajtra pri krajani  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Livia K. (Adenko1) ID 30813, mimibazar.sk/adenko1 (17.12.2012, 14:36) |
Ja som to robila tiez s karamelizovanym a tuk mi plava. Co mam robit? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana Malinková (Tinny) ID 84457 (24.7.2012, 20:23) |
grilaaz bol uzasny diiky...vsetko sa vydarilo..namiesto hery som dala ceru a viac pomletych orechov aby sa s tym tukom dobre spojilo...su vyborne....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | ivana p. (iivvkkaa) ID 111055, mimibazar.sk/iivvkkaa (13.5.2012, 17:31) |
..teraz som robila ..pouzila som Lando 70 %, perfektne sa to podarilo, plnka krasne stuhla, super sa natierala, dakujem za receptik  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 50 (zobrazuje sa 1-20) | 1, 2, 3 ďalšie >> |