Pavel B. (Kilko25) ID 52118 (22.12.2012, 10:36) |
Piekla som ich a sú výborné . Nemala som ich už dlhšie tak sme si na nich skvele pochutili  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janka M. (Yenn) ID 146471 (23.12.2011, 13:47) |
Ahoj, potrebujem radu - dala som nakrajane zltkove rezy do chladnicky v dozach a po 2 dnoch som zistila ze sa mi poleva zacala topit?! Pomoc, kde som spravila chybu a ako to skladovat - nie v chladnicke?? Dakujem. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Erika G. (eperipikapa) ID 41225 (10.11.2011, 11:54) |
Vyborny včera som ho piekla ... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva S. (megy123) ID 175940 (23.4.2011, 16:42) |
cavte  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
mima f. (joja22) ID 83508 (21.12.2009, 13:29) |
mnam skusimmmmmmm  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea K. (ajka pp) ID 19448 (29.11.2009, 20:49) |
No ja neviem, syn už mal salmonelózu dvojročný, predtým prostredná dcéra, a vôbec sme nezistili, z čoho. Majonézu nikdy nejedli, párky tiež nekupujem, a ešte aj obyčajné vajcové halušky v polievke preváram aspoň 8 minút. Sama sebe s tým idem na nervy, ale keď sa bojím. Zaujímavé, že my ako deti sme jedli šľahané surové žĺtka s cukrom, a nič nám nebolo. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (29.11.2009, 20:51) |
ahaaa,tak to sa ti necudujem,ze davas pozor, aj ja by som sa bala... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | slavka b. (slawi75) ID 113183 (29.11.2009, 20:47) |
Jeee tento moja mama robievala ked som bola mala,je mnam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea K. (ajka pp) ID 19448 (29.11.2009, 20:32) |
Ahoj. Ja som tento koláč priam milovala, keď som bola malá, robili sme ho každé sviatky. Ale odkedy mám deti, nepiekla som ho ani raz, bojím sa tých surových žĺtkov. Aký máte na to názor, baby? Čo tetka salmonelóza? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (29.11.2009, 20:36) |
podla mna takto v zime je to ok,skor sa bojim salmonely v lete. a citam,ze sa natiera na horuci kolac,tak sa tam tie zltky trosku tepelne upravia od toho mozno,co?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (19.2.2009, 15:52) |
Neviem, v čom robím chybu: žĺtková poleva mi nikdy celkom nestuhne, ostane taká trochu tekutá. Neviete mi poradiť? Ivana  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Naďa T. (nadik) ID 23225 (9.4.2009, 20:55) |
Ja viem kde je problém, treba pridať viac práškového cukru. Potom pekne vyschne. Farba polevy by mala vyť taká bledulinko žltá.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Ivana M. (ivula*) ID 14871 (15.4.2009, 13:03) |
Pridala som viacej cukru a tentokrát sa mi poleva podarila. Díky. Ivana  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Denisa R. (niska) ID 3586, mimibazar.sk/niskaa (20.12.2008, 22:40) |
Mozem sa opytat, je to na taky mensi plech?Dakujem |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Alena K. (Camomille) ID 66810 (20.12.2008, 22:45) |
Plech, v ktorom som to piekla ma vnutorne rozmery 35 x 24, bola som ho prave odmerat a kolacik je taky akuratny. Pôvodne som ho chcela piect na mensom, ale dobre som urobila, ze som si vybrala tento. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |