
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
martina k. (basado) ID 48922 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Burizonove gulky[ recept č. 9680 zo dňa 22.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 35dkg kryštaloveho cukru, 1palmarín, 1 salko,2 burizony - klasicke v oranžovom sačiku POSTUP PRÍPRAVY cukor si roztopíme na karamel pridame palmarín, chvílku miešame a pridame salko. bude to riedke ale teba to miečat kym, nezostane poloriedka kaša a potm pridame burizony. dame to vychladnut a spracujeme gulky. je to velmi chutne. ja som to skušala prvy krat dat aj do srnčieho chrbata, do ktoreho som dala alobal. ale tažko sa to krajalo ale aj tak to je super |
![]() | Ivana B. (1ivka) ID 20587, mimibazar.sk/1ivka (22.12.2008, 12:54) |
Toto som práve robila, akurát ja dávam normálne maslo. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | miriam v. (mirocka1) ID 18717 (22.12.2008, 12:30) |
mne ten karamel vzdy stvrdne na male tvrde hrudky a neda sa to rozmiesat. a ked tam pridam maslo, tak sa mi urobi velka tvrda hmota...a to som snad uz robila 20-ty krat a vzdy to takto dopadne. potom to musim ponornym mixerom doslova rozbit... | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989 (22.12.2008, 12:33) |
Ja som robila podľa českého mimibazaru belgické koule, tiež som z toho mala veľkú tvrdú hmotu, ale asi 15 minút som to miešala tak sa to rozpustilo, zostali malé hrčky a tak som tú hmotu precedila cez cedník s väčšími dierkami a bola potom krásne hladká Anka | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |