
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lucia K. (luka21) ID 67853 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Marta rezne[ recept č. 9991 zo dňa 2.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 4.rezne z karé bez kosti,vegeta,strúhanka,2.vajcia,tuk na vyprážanie. POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme,okraje narežeme.Každý rezeň posypeme vegetou,uložíme ich na seba a dáme aspoň na hodinu odležať do chladničky.Potom rezne obalíme v strúhanke,trochu ju popritláčame.Vajíčka rozšľaháme s trochou soli,rezne postupne namáčame a vyprážame.Vhodnou prílohou je zemiaková kaša a čerstvý zeleninový šalát.Sú výborné.Ja k nim niekedy robím ryžu aj sňou sú výborné. |