končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY *♥*Pizza - taliansky recept origoš z talianskeho vidieka*♥* (337) 2.11.2022, 9:47 Pizza so slaninkou a skaramelizovanou cibuľou (2) 22.4.2020, 21:28 Moje nové obľúbené cesto na pizzu s domácou omáčkou (34) 22.4.2020, 21:17 Pizzove Muffiny od KiRi-GENIÁLNE!!!!! (19) 16.4.2020, 9:16 Pizzovníky (7) 15.8.2019, 18:55 *♥*Pizza rožky*♥* (21) 31.8.2018, 13:16 Pizza rožky (88) 3.6.2018, 10:19 Neskutočnééé výborna *Pizza štrúdla* ♥♥♥♥♥ (2) 3.10.2017, 20:24 Pizza bez čakania (70) 5.7.2017, 13:57 Talianská omáčka na pizzu (2) 15.6.2017, 14:35 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 243 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,25 ďalšie >> |
PIZZA |
Zdravšia nízkosacharidová pizza bez múky a lepku s brokolicovo-syrovým cestomPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto 250 g mozzarella 1 ks brokolica 3 ks vajce obloha 200 g mozzarela 100 g syr Niva 150 g Prosciutto 100 g šunka/slanina 125 g olivy Paradajková omáčka rajčiakový pretlak cesnak bazalka POSTUP PRÍPRAVY Cely postup si mozes ceknut vo videjku: https://www.youtube.com/watch?v=3nYwzgSN96c ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marian Ch. (mukimarian) ID 327708 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
ODINOVA PIZZA*****NAJLEPŠIAPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hladká múka 15 gr droždie 1 pl soľ 0,13dl olej 0,23 voda 0,33mlieko POSTUP PRÍPRAVY Zo všetkých surovín vypracujeme cesto,dáme do chladničky-do väčšej nádoby a do mikro sáčku.Na 2.deň cesto vyberieme z chladničky.Z tohoto množstva spravíme 6 ks pizze.Nemusíme naraz,cesto v chladničke vydrží aj týždeň. Oblohu dávame podľa svojej chute. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
5 min. PIZZAPOTREBNÉ PRÍSADY Arabský chleba, rajčinové pyré (alebo kečup),korenie na pizzu alebo sušený cesnak, oregano, syr mozzarella (alebo aký máte radi, či nájdete v chladničke), šunka, kukurica, slaninka, suchá saláma,ananás feferónky, atď...prísady sú už na Vás POSTUP PRÍPRAVY Zapneme rúru na 200C, rajčinové pyré zmiešame s koreninami, natrieme na arabský chleba (až po okraj ) nastrúhame syr a dáme, čo nám chutí - šunka, slaninka, feferónky, saláma, klobása , atď...ja dávam pre efekt kúsky mozzarelly. Dáme pizzu na plech (mne sa zmestia 2ks) do vyhriatej rúry na samý vrch a zapneme gril na 5 min. A dobrú chuť. Lacné ,rýchle a dokonalé. A zvládne to aj chlap ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Marek P. (samron79) ID 324375 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.11.2016, 6:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Pizza tyčinky alebo štangle ani nie za 1€POTREBNÉ PRÍSADY 1droždie , asi 200ml vody ,1 kg hladkej múky , 2 lyžice soli , 2lyžice olivového oleja . Kečup , pizza korenie na posypanie . POSTUP PRÍPRAVY Rýchle tyčinky za pár centov vyšlo mi asi 25 ks . Príprava cca 1,5hod aj s kysnutím.\r\n1droždie dáme do pohára s teplo vodou asi 200ml napučať . Do misy vysypeme 1 kg hladkej múky , 2 lyžice soli , 2lyžice olivového oleja . Kvások vylejeme do múky pridáme cca 200 až 300mlml teplej vody a vymiešame , v prípade že je cesto veľmi tuhé prilejeme vodu podľa potreby - cesto by malo byť stredne tuhé . Necháme vykysnúť asi 45 min , premiešame a necháme kysnúť ešte 15 minút. cesto dáme na pomúčenú dosku , nakrájame na menšie kúsky a ušúľame na dĺžku plechu , poukladáme na papier na pečenie . rúru vyhrejeme na 220°C , pečieme cca 15 - 20 minút. Potrieť ich môžeme kečupom a pizza korením , syrom ..... Ja po upečení potriem olivovým olejom zmiešaným so soľou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Helena B. (pivnakozmetika) ID 191611 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 20.6.2016, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Pizza smotanovo slaninovaPOTREBNÉ PRÍSADY na 1 plech: 1 smotana na šlahanie, sol, cesnak, trocha oleja na potretie, oregano, cibula jedna celá stredná, slanina domaca oravska, 1 konzerva kukurice, struhaný eidam POSTUP PRÍPRAVY Cesto poutierame olejom a s pretlačeným cesnakom, poukladame na kolieska nakrajanu cibulu, slaninku, kukuricu a nalejeme tam osolenu smotanu,ale pozor lebo slanina je dost slana, napokon pridame nastruhaný syr a korenie na pizzu alebo oregano samotne. Pečieme na 200 až 220 C asi 11 až 14 minut,po 10 minutach treba sledovat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Malvina M. (NarutKa-Mel) ID 304181 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
Pizza cesto ako z italiePOTREBNÉ PRÍSADY 50 dkg polohrubej múky, 1 droždie, 3 dcl vody vlažnej, 1 lyžička soly, 1 lyžička cukru, 3-4 lyžica velká olivový olej. POSTUP PRÍPRAVY Droždie si pridáme do vody spolu s cukrom a necháme ho vykvasiť asi 10 minut. Ostatné ingrediencie na cesto si zmiešame v miske, pridáme kvások a spracujeme hladké cesto, ktoré necháme kysnúť na teplom mieste cca pol hodinu.\\r\\nPečieme 200-220 C tak asi 10 až 13 minut, treba sledovať po tých desiatich minutach :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Malvina M. (NarutKa-Mel) ID 304181 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
špenátová pizza s mäsovým korpusomPOTREBNÉ PRÍSADY korpus: 500g mleteho hovadzieho, 500g mleteho bravcoveho (pokojne ine mlete podla chuti), 2 vajcia, sol, chilli podla chuti - nemusi byt, strucik cesnaku, oregano, 3 lyzice struhaneho parmezanu. na pizzu: 250g pasirovanych paradajok, 200g gorgonzoly alebo ineho plesnoveho syra, olivy, trochu nadrobno nakrajanej slaniny alebo domacej klobasy, 100g kyslej smotany, sol, asi 1kg paradajok, mrazeny spenat (puzivam bonduele), oregano, trosku nastr. parmezanu. POSTUP PRÍPRAVY korpus: zmiesala som vsetky ingrediencie, roztlacila na velky plech, vylozeny peciacim papierom a dala piect na 10 minut naplno (mam plyn). Potom som este dopekala dalsich 10 minut na stisenom, odhadujem max. tych 180. Pocas pecenia som 2x zlievala stavu (ta sa da potom pouzit do polevky), "cesto" jej pusti naozaj dost a dost sa aj scvrkne. Po dopeceni zvyknem prekladat na iny plech otocene naruby, robim to kvoli plynovej trube, kde pecie takmer iba zospodu, cize nie je potrebne. Na upeceny korpus pokladiem nahusto platky cestvych rajcin, 1-1,5cm hrube - toto je potrebne, aby bola pizze viac stavnata. Rajciny som posolila a jemne posypala oreganom. Na rajcinky som rozotrela zmes z rajcinoveho pyre, gorgonzoly, nakrajanej klobasky, oliv a smotany. Na zaver som uplne navrch rozmiestnila rozmrazeny spenat, este som jemne dosolila a trosku posypala struhanym parmezanom. Piekla som dalsich 15-20 minut na 180-200. treba kontrolovat, aby sa pizza zospodu nepripalila. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina K. (Martina46) ID 31472 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
PIZZA cesto (z pizzerie)POTREBNÉ PRÍSADY 333 g hladka múka 167 ml teplá voda 7 g čerstvé droždie 33 ml oleja 1,5 čl soli POSTUP PRÍPRAVY Ja ho robím v pekárničke...Recept bol pôvodne na väčší počet pizz...je prepočítaný na 2 pizza cestá... Naspodok do pekárničky dáme teplú vodu, soľ, droždie, olej a zasypeme múkou...nastavíme program dought (cesto) kde pekne aj podkysne...prípadne ručne vymiesiť a nechať podkysnúť cca hodinku...Buď vyvaľkať alebo vytiahnúť ručne( je pekne elastické) Ja ho pečiem v el.trúbe na 220 stupňov zhruba tých 15-20 minút...ale treba pozerať priebežne...niekto má radšej viac prepečenú. Čo sa týka základného náteru tak paradajkový pretlak/pyré zmiešať s oreganom ( kto chce môže k tomu pridať aj cesnak) A navrchu na môže vyblázniť vaša fantázia :D ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Petra H. (Ciaobellka) ID 314389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 27.6.2015, 0:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
PIZZA TÁ NAJLEPŠIAPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO:600 g Hladká múka,polka droždia,štipka cukru,soľ,0,5 deci oleja,1 dcl mlieko,2 dcl vody. Omáčka na pizzu (z pizzerie) :paradajkový pretlak,oregano,roztlačený cesnak podľa chuti,soľ,olej,bazalka,korenie na pizzu. POSTUP PRÍPRAVY Lepšiu pizzu som ešte nejedla mne osobne chutí viac ako niekde v reštaurácii.A z cesta vyjdu 3 plechy pizze .Takže na začiatok si urobíme kvások z teplého mlieka ,trošku cukru a droždia.Do misy si dáme múku,olej ,trochu soli a vykysnutý kvások.Miesime cesto a ak sa Vám zdá príliš tuhé prilejte trochu horúcej vody.Cesto si necháme nakysnúť a potom si ho rozdelíme na 3 časti ktoré si vyvaľkáme v tvare plechu na pol centimetra predtým ako si cesto dáme na plech potrieme plech olejom.Pripravíme si omáčku do paradajkového pretlaku si roztlačíme cesnak,pridáme soľ,oregano,bazalku,korenie na pizzu,trochu oleja.Touto omáčkou potrieme cesto dáme naň to čo nám chutí kukuričku,šampióny,salámu,klobásu,syr to už je na Vás.Pečieme pri 250°C 10-15 min.Ako som písala 3 plechy máte isté a pizza je bombová cesto je tenké chutné nerozpadáva sa ani po dvoch dňoch v chladničke aj keď dva dni Vám pizza neostane určite :Dtreba ju skúsiť ;) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Lulu M. (Makanova) ID 311840 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 12.5.2015, 10:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
PIZZA |
LANGOŠE LOKŠEPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg PH múka 1/2 l mlieko droždie 1 lahodková kyslá smotana trocha soli POSTUP PRÍPRAVY Urobime cesto, dáma na 4 h do chladničky, potom pečieme na oleji ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Alena P. (saska) ID 3921 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 243 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,25 ďalšie >> |