
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Muffinky s lesným ovocímPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hl. múky, 50g polohrubej muky, 100g praskoveho cukru, 2lyžičky PP, štipka soli, vanilkový cukor, 2 vajcia, 200ml mlieka, 85g masla, mrazené ovcie lesná zmes (ríbezle, maliny, jahody) POSTUP PRÍPRAVY Tekuté ingrediencie zmiešame dokopy, sypké ingrediencie zmiešame dokopy, potom ich spojíme :) , vymiešame cesto mixérom.Plníme formičky vymastené olejom do 3/4 formičky, a navrch dáme rozmrazené ovocie, nebáť sa toho, kludne viacej, lepšie to vyzerá aj chutí. Pečieme na 180 stupňov 20-25min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Broskyňové rezyPOTREBNÉ PRÍSADY 200g kryštálového cukru, 4 vajcia, 1dcl olej, 1dcl mlieka, 300g polohrubej múky, 3/4 PP, 2 kyslé smotany, jemný tvaroh bez hrudiek, konzerva broskýň, 1 konzerva mandarínok, 2 zlaté klasy. POSTUP PRÍPRAVY Celé vajcia vymixujeme s 200g kryštálového cukru do peny. Pridáme olej, mlieko, múku, prášok do pečiva a vymiešame. Na plech dáme papier na pečenie, cesto vylejeme, pečieme na 170 stupňov 25min.\r\ntvaroh vymiešame s kyslými smotanami a cukrom podľa chuti. Tvarohovú zmes vylejeme na vychladnuté cesto. Ovocie z kompótov nakrájame, naukladáme rovnomerne na tvaroh. \r\nŠťavu z konzerv zlejeme dokopy, a pridáme vodu (aby bolo 1l tekutiny celkovo). Polovicu tejto tekutiny dáme variť a polovicu zmiešame so zlatými klasmi a cukrom podľa cuku. Varíme ako puding, čiže keď nám zovrie, vlejeme zlaté klasy so šťavou a varíme kým nám nezhustne. \r\nUvarený ,,puding" miešame až kým nevychladne, polejeme na koláčik a dáme do chladničky. Lepší je na druhý deň, keď sa nasiakne všetkými ingredienciami. :) Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 14.2.2014, 13:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |