
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KRÁLIČIE MÄSO |
Zajačie reznePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg zajačieho mäsa, 1kg mastnejšieho bôčika, 20dkg tvrdého syra, soľ, ČMK Trojobal: hladká múka, vajíčko, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Zajačie mäso a bôčik pomelieme na drobno. Pridáme nastrúhaný syr a soľ a ČMK podľa chuti. Najlepšie je to pripraviť večer a do rána nechať postáť. Tvarujeme rezne asi na veľkosť dlane ale nie príliš hrubé ale ani príliš tenké aby sa nelámali pri obalovaní. Obalíme v trojobale a pražíme ako klasické rezne. Rezníky sú superné a najmä ak vaše deti alebo rod. príslušníci nechcú zajačie mäso lebo to ani nieje cítiť :)) Dobrú chuť prajem !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |