končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
HUBY |
Sampinonovy salatPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g sampinonov, 150 ml bielho vina, 2 PL oleja, 2 cervene cibule, 2 PL kvalitneho paradajkoveho pretlaku, 3 PL kecupu, sol ( ja som pouzila bylinkovu) biele mlete korenie, muskatovy oriesok cca 1/4 KL, tymian ( ja som zamenila za estragon), petrzlenova vnat, stipka cukru POSTUP PRÍPRAVY Salatik je suprovy ako aj priloha k masku, omacka na cestoviny alebo za studena iba s chlebikom. Jednoduchy na pripravu, nenarocny na ingrediencie. Hadam niekoho oslovi. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (12) posledné: 30.1.2015, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HUBY |
Plnene sampionyPOTREBNÉ PRÍSADY 12 kusov cerstvych, vacsich sampiononov, 10 dkg Nivy, 1 syr v crievku, 2 ks jarnej cibulky, 1/ 2 cervenej a 1/2 oranzovej alebo zltej, zelenej papriky (kvoli farebnosti), 2 PL olivoveho oleja, 2 struciky cesnaku, trochu petrzlenovej vnate(mozete pouzit aj susenu), bylinkova sol, cierne ml. korenie na obalenie: hl. muka, 2 vajicka, struhanka, olej na vyprazanie POSTUP PRÍPRAVY Sampiony ocistime, hlubiky hlbsie vyrezeme. Klobuciky si odlozime na chvilu bokom. Hlubiky porezeme na drobne kocky, rovnako aj cibulku a papriky. Na panvici si rozohrejeme olivovy olej a dame na cca 10 min. podusit vsetky na drobne kocky pokrajane suroviny . Este do tepleho pridame na jablkovom struhadle nastruhanu Nivu, crievkovy syr, prelisovany cesnak, petrzlenovu vnat. Ochutime bylinkovou solou a c.ml. korenim.Dobre rozmiesame. Ak by sa nam nechcela Niva rozpustit, mozeme na chvilocku vratit spat na sporak. Este teplou masou plnime klobuciky sampionov. Kym si vsetky klobuciky naplnime masa nam vychladne a mozme obalit v muke, vajicku struhanke a vyprazime v oleji. Podavame s cerstvou oblohou a opekanymi zemiackami. Pre "masozravych" do plnky mozete pridat na drobne kocky nakrajanu sunku, prip. makky salam. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) KOMENTÁRE (19) posledné: 19.3.2011, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |