. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HUBY

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

HUBY

Sampinonovy salat



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g sampinonov, 150 ml bielho vina, 2 PL oleja, 2 cervene cibule, 2 PL kvalitneho paradajkoveho pretlaku, 3 PL kecupu, sol ( ja som pouzila bylinkovu) biele mlete korenie, muskatovy oriesok cca 1/4 KL, tymian ( ja som zamenila za estragon), petrzlenova vnat, stipka cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Salatik je suprovy ako aj priloha k masku, omacka na cestoviny alebo za studena iba s chlebikom. Jednoduchy na pripravu, nenarocny na ingrediencie. Hadam niekoho oslovi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 30.1.2015, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HUBY

Plnene sampiony



POTREBNÉ PRÍSADY

12 kusov cerstvych, vacsich sampiononov, 10 dkg Nivy, 1 syr v crievku, 2 ks jarnej cibulky, 1/ 2 cervenej a 1/2 oranzovej alebo zltej, zelenej papriky (kvoli farebnosti), 2 PL olivoveho oleja, 2 struciky cesnaku, trochu petrzlenovej vnate(mozete pouzit aj susenu), bylinkova sol, cierne ml. korenie na obalenie: hl. muka, 2 vajicka, struhanka, olej na vyprazanie

POSTUP PRÍPRAVY

Sampiony ocistime, hlubiky hlbsie vyrezeme. Klobuciky si odlozime na chvilu bokom. Hlubiky porezeme na drobne kocky, rovnako aj cibulku a papriky. Na panvici si rozohrejeme olivovy olej a dame na cca 10 min. podusit vsetky na drobne kocky pokrajane suroviny . Este do tepleho pridame na jablkovom struhadle nastruhanu Nivu, crievkovy syr, prelisovany cesnak, petrzlenovu vnat. Ochutime bylinkovou solou a c.ml. korenim.Dobre rozmiesame. Ak by sa nam nechcela Niva rozpustit, mozeme na chvilocku vratit spat na sporak. Este teplou masou plnime klobuciky sampionov. Kym si vsetky klobuciky naplnime masa nam vychladne a mozme obalit v muke, vajicku struhanke a vyprazime v oleji.

Podavame s cerstvou oblohou a opekanymi zemiackami.
Pre "masozravych" do plnky mozete pridat na drobne kocky nakrajanu sunku, prip. makky salam.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (19) posledné: 19.3.2011, 10:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu