končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
HUBY |
Hubové sufléPOTREBNÉ PRÍSADY 200g hribov(ja som pouzila sampinony), * 50 g masla * 4 lyzice hladkej muky * 300ml mlieka * 100g nastruhaneho syra * 2 jarne cibulky * 3 vajcia * sol * korenie POSTUP PRÍPRAVY Dievcata,tak toto sufle je hotova delikatesa..tie ktore ho poznate mi urcite date za pravdu:) takze ideme nato: Na panvici si rozpustime maslo,pridame nakrajane huby,a smazime asi 3 minuty.prisypeme muku,premiesame,a smazime dalsiu minutu,prilejeme mlieko,metlickou premiesame,a varime dokym nam nevznikne hladka husta omacka..stale miesame,aby sa nam nepripalila..potom odstavime,prisypeme syr,sol,korenie,a nechame par minut vychladnut.. medzitym si si pripravime zltky a jarnu cibulku,a vyslahame sneh z bielkou..potom opatrne toto vsetko primiesame do omacky.. Trubu si zahrejeme na 200C,zapekaciu misu vymazeme maslom,naplnime zmesou,a prikrijeme alobalom,,,Vlozime do hlbsieho pekaca,naplneneho vodou aspon do vyska 4 cm..a supneme do truby:)Pecieme 20minut,potom odoberieme alobal,a dopecieme este dalsich 5 minut...Povrch bude krasne zlatohnedy,a vnutrajsok nadychany a makucky..MNAM:) Ospravedlnujem sa za foto,boli sme tak hladny,ze som skoro zabudla odfotit,takze v mojom sufle je uz jeden zarez:( Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (10) posledné: 3.1.2013, 8:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |