
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
![]() Kuracie prsia v kôprovo-medovej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g prsia kuracie, 2 ks cibuľa, 2 PL med, 500 ml bujón, 2 PL kôpor, 3 PL múka hladká, 300 ml smotana na varenie, olej, soľ, korenie čierne mleté, POSTUP PRÍPRAVY Toto je moje TOP1 ! Najlepšie jedlo aké som kedy jedla, keď ho moja mama robila tanier som vylizovala :P nedám dopustiť na tieto kuracie prsíčka :) Konečne som sa odhodlala aj ja :) Recept mám od mojej mamky : http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3820 -Kuracie prsia si umyjeme, osolíme, okoreníme a naklepeme. -Opečieme na oleji. -Vo výpeku si opečieme cibuľku do ktorej pridáme med a skaramelizujeme. -Do skaramelizovanej cibuľky vlejeme bujón. -Vložíme do hrnca mäsko a pridáme kôpor. Ak treba dolejeme vodu, tak aby mäsko bolo zaliate a dochutíme soľou a korením. Necháme bublať 10 minút. -Rozmiešame si múku v asi 200ml vody a pridáme smotanu na varenie. Túto zmes vylejeme do hrnca a povaríme ešte asi 5 minút aby nám omáčka zhustla. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 19.2.2017, 21:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |