končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Sterilizovane maso (8) 15.4.2023, 17:00 Výborná bravčová panenka pošírovaná v červenom víne (3) 18.6.2022, 7:36 Úžasné zapekané rezne ( šťavnaté a mäkkučké) (473) 23.4.2022, 10:48 Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie) (1) 4.11.2021, 11:32 JATERNICE _HURKY_PODLA NAS***** (16) 8.10.2021, 23:09 Segedínsky gulášik (1) 1.9.2021, 10:54 Zapečené bravčové (17) 20.3.2021, 17:09 Sviečková z bravčového karé (70) 9.3.2021, 16:20 Super domáce "Nokerle" ako príloha k napr. k bravčovému na smotane (22) 28.2.2021, 13:44 Tarhoňové rizoto s bravčovým masom (44) 9.12.2020, 12:34 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 71 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Marináda na mäskoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 3 vajcia 2 rovné lyžičky soli 3/4 lyžičky mletého čierneho korenia 3/4 lyžičky papriky 3/4 lyžičky papriky štipľavej 3/4 lyžičky vegety 3/4 lyžičky kari 1 malú lyžičku horčice 1 malú lyžičku dreveného kmínu 1 malú lyžičku worcester omáčky 1 malú lyžičku kečupu 1 malú lyžičku sojovej omáčky 2 polievkové lyžice oleja 1 polievkovú lyžicu solamilu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Soňa T. (rexo) ID 108927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
PÁC NA ÚDENÉ MäSOPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 10 l voda 1 kg soľ 10 dag cesnak bobkový list ,celé čierne korenie-podľa chuti POSTUP PRÍPRAVY Vodu s prísadami dáme variť,cesnak postrúhame.Necháme 5 minút povrieť,vychladíme.Do takto pripraveného pácu vložíme pekné kusy mäsa a necháme v chlade 1-2 týždne.Pác je na asi 10 kg mäsa. Následne mäso vyberieme,osušíme a zavesíme do údiarne./dime asi 5 dní,záleží od veľkosti mäsa. Pochutíme si na ňom na Vianoce,Veľkú noc alebo len tak príležitostne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová "rýchlovka" - obed pre 2 osobyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 250-300g bravcove maso - ja som mal krkovicku (skuste pliecko, stehno, kare, pripadne kuracie stehna.....) 1 cibula, 1-2 struciky cesnaku, 1 paradajka (alebo cca 10 kusov datlovych cherry), 1 cervena paprika, olej, koreniny - sol / vegeta, mčk, cervena paprika pikantna (alebo sladka a dajte si nejake chilli), sojova omacka (cinska, superior dark - maju v Tescu), hnedy cukor, kecup alebo lepsie pretlak POSTUP PRÍPRAVY Cibulu a cesnak nakrajajte na male kocecky, sup na olej - cca 5 min kym zhnedne. Maso nakrajame na kocky, pripadne na slize, osolime, okorenime, opaprikujeme, cvrkneme kecup/pretlak a chilli - pridame na panvicu a opecieme sprudka opať asi 5 min. Pridame paradajku (ako inak, nakrajanu na kocky) a sojovu omacku - asi 1,5 polievkovej lyzice. Mozete priliat vodu / vyvar, ale aj nemusite - kto ako rad stavu. Dusime cca 20-25minut - pokial maso nezmakne. Tesne pred koncom pridame na kocky nakrajanu cervenu papriku - staci asi stvrtina, max polovicka. Uplne posledna ingrediencia je hnedy cukor - cca 1-2 cajove lyzicky. Dovarime spolu este asi 5 min - kym sa cukor skaramelizuje a vsetko pekne zahusti...ak nie, zahustite solamylom. Podavajte s ryzou (najlepsia ryza je jasminova zn. Giana). Bru chut! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Martin M. (Kraxprix) ID 212383 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Skvelá bravčová panenka s ríbezľovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY bravčová panenka, soľ, korenie, olej, ríbezle, voda, med, červené víno POSTUP PRÍPRAVY kompletný recept s postupom na mojom blogu : www.svetnatanieri.blogspot.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáci hamburgerPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Receptík môjho manžela ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Danka D. (1kyra66) ID 300871 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
rýchla teplá večeraPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Suroviny. 1 kg bravčové pliecko, 3 ks velká cibuľa, 5 strúčiky cesnak, 2 lyžičky korenie gulášové 3 lyžičky paprika červená, 3 lyžičky solamy, 2 ks masox kocka, 0.75 l voda, 1/2 lyžičky soľ, 1/2 lyžičky korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY lahodné mäsko , oplatí sa vyskúšať :-)\r\n\r\n4\r\nporcie\r\n15\r\nminút\r\npríprava\r\n100\r\nminút\r\nna 250 °C\r\n\r\nPostup prípravy receptu.Mäsko si nakrájame na kocky asi 2,5 - 3 cm .2.Cibulu a cesnak si očistíme a tiež si nakrájame na kocky , cesnak možeme pretlačiť .Mäso si dáme do väčšej zapekacej misy . Všetky suroviny dáme k mäsku , čiže cibula, cesnak , korenie čierne , sol , guláč.korenie, červenú papriku , solamyl a premiešame to .3.V 0,75 litra vody si rozpustíme 2 masoxi a nalejeme k masku a zase premiešame 4.Takto pripravené to dobre zakryjeme alobalom a dáme vyhriatej rúry piecť na 250stupnov a asi tak 1 a pol hodiny , ja nechávam aj trochu dlhšie.\5.Po asi hodine a pol pečení sa može vybrať a pomaly otvárať lebo je tam horúca para :-) a tá vona pri pečení je neskutočná :-)) Podávať sa može s čím kolvek knedla, zemiaky , ja som to dávala s ryžou a hranolkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.12.2015, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Černohorský rezeň, opekané zemiaky, zeleninová oblohaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY x POSTUP PRÍPRAVY x ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Mária M. (maja155) ID 101196 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 19.1.2016, 9:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové na paprikePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cca 1kg vepřové kýty(plece),4cibule,2lžíce sádla,1lžíce sladké,mleté papriky,1malý,rajský protlak,přibližně 2-3lžíce hladké mouky,sůl,kelímek šlehačky,plátek másla,asi 1,5 litru vroucí vody.. POSTUP PRÍPRAVY .\\r\\n\\r\\nPOSTUP PŘÍPRAVY\\r\\n\\r\\nNa sádle osmahnu nadrobno nakrájenou cibulku dozlatova,přidám maso nakrájené na kostky,nechám zatáhnout,osolím,přidám papriku,protlak,chvilku opékám,míchám,zaliji vroucí vodou(nebo vývarem),vařím do změknutí masa.Mouku rozkvedám ve smetaně,zahustím omáčku,zavařím 20minut,dochutím solí,omáčku zjemním plátkem másla,podávám s knedlíkem,nebo s tím,co máte rádi.Přeji dobrou chuť!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové stehno s brusnicamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY - bravčové stehno, soľ, čierne korenie - plnotučná horčica, cibuľa - moravanka, lyžica kečupu, olej POSTUP PRÍPRAVY Bravčové stehno nakrájame na plátky, zvyšky na kocky a cez mikrotenovú fóliu naklepeme. Jednu stranu rezňa natrieme horčicou a okoreníme čiernym korením. Pripravíme si nadrobno nakrájanú cibuľu. V hrnci zohrejeme trocha oleja a postupne rezne opečieme z obidvoch strán. Opečené vyberieme na tanier a vo výpeku opečieme do zlatista cibuľu. Pridáme k nej opečené rezne so šťavou, ktorá ostala na tanieri, osolíme a dusíme do mäkka. Potom pridáme zeleninu z moravanky bez uhoriek, cibule a feferónky ( ak chceme aby bolo mäso pikantné, môžeme doliať troška šťavy ). Pridáme ešte lyžičku kečupu. Podusíme do mäkka a podávame s ryžou alebo zemiakmi a brusnicami... Dobrú chuť..:) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Mária H. (Hazik) ID 280289 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Závitky na záhorácky spôsobPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY olej 400g bravčového stehna alebo bravčové karé vykostené 550g kyslej kapusty 2 stredne veľké cibuľe 100g slaniny rasca soľ cesnak mletá paprika mleté korenie POSTUP PRÍPRAVY Slaninu pokrájame na kocky, dáme na panvicu a osmažíme, pridáme kapustu (je lepšie ju nakrájať) a necháme dusiť do polomäkka. Mäso umyjeme, nakrájame na plátky a jemne naklepeme. Potrieme cesnakom, osolíme, okoreníme a naplníme vychladnutou plnkou. Plátky zrolujeme, zviažeme silikónovu šnúrkou a na oleji prudko opečieme. Závitky vyberieme a vo výpeku do sklovita opražíme pokrájanú cibuľu a podlejeme trochou vriacej vody alebo vývaru. Závitky vložíme do silikonovej formy ryba, osolíme, opaprikujeme, okoreníme a zalejeme opraženou cibuľou. Dusíme v rúre prikryté vrchnákom asi 40 – 45 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Jana F. (muffin2) ID 260556 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 24.1.2013, 10:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 71 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >> |