končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Slahackova babovkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 4 vajcia, 2 pohare (dvojdecove) krystaloveho cukru, 2 pohare hladkej muky, 1 prasok do peciva, 1 slahacka 250 ml, 2-3 lyzice kakaa, trosku mlieka, tuk a struhanka na vymazanie formy POSTUP PRÍPRAVY Zltky vymiesame s cukrom do peny, (v pripade, ze sa vam zda, ze je masa sucha mozete pridat trosku mlieka), pridame muku, prasok do peciva, slahacku a na koniec sneh z bielkov. Do vymastenej fromy nalejeme vacsiu polovicku, do zvysku pridame podla chuti kakao a to vlejeme k bledemu cestu. Pecieme v rozohriatej rure, 190 stupnov, 35-40 minut. Tato babovecka je skvela stavnata, velmi dobra je aj s cokoladovou polevou ale i bez nej. Dobru chut,. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Vyborny kolac z acidofilneho mliekaPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto : 25 dkg praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 30 dkg polohrubej muky, 2 polievkove lyzice kakaa, 3 cele vajcia, 1/2 litra acidofilneho mlieka, 2 dcl oleja, 1 lyzicka sody bikarbony, dzem podla chuti, orechy, cokoladova na varenie a maslo, pripadne iny tuk. POSTUP PRÍPRAVY Vsetky suroviny na cesto vymiesame v jednej nadobe (preto tento kolac milujem, lebo sa rychlo pripravi), nalejeme do vymasteneho a vysypaneho plechu. Pecieme na 175-180 cca 35-40 minut. Po vychladnuti natrieme lekvarom, posypeme nasekanymi orechmi a polejeme cokoladou. Dufam,ze sa vam podari a ze si pochutite..dobru chut.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Zapekane cestoviny s brokolicouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Balenie cestovin- vrtulky, 1 ks brokolice, 1 mala konzerva kukurice, 1 balenie sampinonov, 2 smotany na varenie po 250 ml , 1 bambino, pazitka pripadne ina bylinka, provensalske korenie, 25 dkg eidamu, troska oleja, sol, korenie podla chuti POSTUP PRÍPRAVY Uvarime si cestovinky a aj brokolicu - ale davame pozor, aby sme ju nerozvarili. V druhej miske zmiesame smotanu na varenie, bambino, pazitku, sol, korenie - cierne aj provensalske. Do vymastenej zapekacej misky dame cestoviny s trochou oleja, vmiesame na mensie kusky posekanu brokolicu, kukuricu a smotanovu zmes. Poriadne premiesame a na vrch poukladame na platky nakrajane sampinony a na hrubo postruhany syr. Zapecieme toto cele na cca 20 - 25 minut. Je to skvely obed alebo aj vecera pre tych co maju radi zeleninku. Dobru chut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |