
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Šošovicové fašírkyPOTREBNÉ PRÍSADY šošovica, cibuľa, údený syr, vajce, strúhanka, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Šošovicu namočíme - stačí na pár hodín, uvaríme do mäkka (prisolíme až na konci). Potom ju v miske zmiešame s 1 vajíčkom, strúhankou, postrúhaným údeným syrom a opraženou cibuľou. Kto chce, môže pri pražení cibule vyškvariť aj slaninku. Dáme toľko strúhanky, aby sa nám z hmoty dali tvarovať fašírky.Podľa potreby dosolíme, prípadne dokoreníme mčk. Potom ich ešte v strúhanke obalíme a fašírky opečieme na oleji. Podávame s varenými zemiakmi a k tomu zelenina alebo ajvar. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Jednoduché bravčové mäsko so zeleninkouPOTREBNÉ PRÍSADY cca 0,5 kg bravčového mäska - ja som dala stehno, trochu oleja a slaninky, cibuľa, soľ, mčk, 1 väčšia mrkva (hrášok, kaleráb...), solamyl na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Na troške oleja chvíľu opečieme malé kúsky slaninky a cibuľu nakrájenú na drobno. Pridáme bravčové mäso na kocky, chvíľu restujeme a podlejeme vodou. Asi po 20 min. dusenia pridáme mrkvu na kolieska a dusíme, kým mrkva nezmäkne. Potom zahustíme solamylom a dovaríme. Podávame s ryžou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 14.12.2009, 19:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |