. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Monika S. (monita.g) ID 25160
.
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.10.2007
Naposledy: 3.4.2016 23:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 6
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

SUPER PÓRKOVÝ ŠALÁT - na leto ako stvorený


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1 vačší pór, 1 väčšia konzerva kukurice, 4 vajíčka uvarené na tvrdo, 4 jabĺčka, 2 - 4 mrkvy, 1 PL vegety, štipka soli, 1 tatárska omáčka

POSTUP PRÍPRAVY

1. nakrájame si pórik - odporúčam čo najjemnejšie (ja ho po dĺžke 2x prekrojím a potom krájam ako keby
na kolieska)
2. nastrúhame si ošúpané jablká, očistenú mrkvu, vajíčka - strúham vždy dve na jemnom slzičkovom
strúhadle a 2 na veľkom slzičkovom strúhadle - vždy z každého dve najemno a dve nahrubo
3. pridáme kukuricu, zamiešame
4. ovegetíme, osolíme
5. pridáme tatársku omáčku a všetko ešte raz premiešame

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 11.9.2009, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Rýchle falošné bryndzové halušky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Keď máte málo času, veľký hlad a veľkú nechuť pol dňa po varení origoš haluškách umývať hrnce, tak toto je ten pravý recept!!! Upozorňujem, že je veľmi sýty.........na 4 porcie: 3 väčšie zemiaky, 500 g cestovín (špirálky, príp. väčšie fliačky či široké rezance), 250 g bryndze, 200 g údenej slaniny (nie oravská ani anglická), 200 g kyslej smotany (ak nemáte smotanu, postačí aj trocha plnotuč. mlieka, ale smotana je smotana :-)))) )

POSTUP PRÍPRAVY

1. Očistené zemiaky pokrájame na kocky o hrane cca 1cm a dáme do väčšieho množstva studenej osolenej vody. Keď voda začne vrieť, pridáme cestoviny a varíme. Zemiaky sú hotové spolu s cestovinou.
2. Slaninu pokrájame na kocky , vyškvaríme.
3. Cestoviny so zemiakmi precedíme, nepremývame vodou. Cestoviny nasiaknu chuťou zemiakov a v tom je tá finta.
4. Bryndzu zmiešame so smotanou a pridáme k zemiakovým cestovinám. Premiešame a pridáme oškvarky aj s masťou. Cestovina celkom nahradí halušky.
5. Ak niečo zostane od obeda, tak falošné halušky na teflonovej panvici opečieme dochrumkava. Najlepšie sú asi v hrúbke cestoviny a takáto placka je naozaj pochúťkou.

Tento recept nie je môj, len som ho kdesi na nete objavila, vyskúšala a patrí k mojim obľúbeným.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 30.7.2009, 10:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu