končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY |
SUPER PÓRKOVÝ ŠALÁT - na leto ako stvorenýPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1 vačší pór, 1 väčšia konzerva kukurice, 4 vajíčka uvarené na tvrdo, 4 jabĺčka, 2 - 4 mrkvy, 1 PL vegety, štipka soli, 1 tatárska omáčka POSTUP PRÍPRAVY 1. nakrájame si pórik - odporúčam čo najjemnejšie (ja ho po dĺžke 2x prekrojím a potom krájam ako keby na kolieska) 2. nastrúhame si ošúpané jablká, očistenú mrkvu, vajíčka - strúham vždy dve na jemnom slzičkovom strúhadle a 2 na veľkom slzičkovom strúhadle - vždy z každého dve najemno a dve nahrubo 3. pridáme kukuricu, zamiešame 4. ovegetíme, osolíme 5. pridáme tatársku omáčku a všetko ešte raz premiešame Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 11.9.2009, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Rýchle falošné bryndzové haluškyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Keď máte málo času, veľký hlad a veľkú nechuť pol dňa po varení origoš haluškách umývať hrnce, tak toto je ten pravý recept!!! Upozorňujem, že je veľmi sýty.........na 4 porcie: 3 väčšie zemiaky, 500 g cestovín (špirálky, príp. väčšie fliačky či široké rezance), 250 g bryndze, 200 g údenej slaniny (nie oravská ani anglická), 200 g kyslej smotany (ak nemáte smotanu, postačí aj trocha plnotuč. mlieka, ale smotana je smotana :-)))) ) POSTUP PRÍPRAVY 1. Očistené zemiaky pokrájame na kocky o hrane cca 1cm a dáme do väčšieho množstva studenej osolenej vody. Keď voda začne vrieť, pridáme cestoviny a varíme. Zemiaky sú hotové spolu s cestovinou. 2. Slaninu pokrájame na kocky , vyškvaríme. 3. Cestoviny so zemiakmi precedíme, nepremývame vodou. Cestoviny nasiaknu chuťou zemiakov a v tom je tá finta. 4. Bryndzu zmiešame so smotanou a pridáme k zemiakovým cestovinám. Premiešame a pridáme oškvarky aj s masťou. Cestovina celkom nahradí halušky. 5. Ak niečo zostane od obeda, tak falošné halušky na teflonovej panvici opečieme dochrumkava. Najlepšie sú asi v hrúbke cestoviny a takáto placka je naozaj pochúťkou. Tento recept nie je môj, len som ho kdesi na nete objavila, vyskúšala a patrí k mojim obľúbeným. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) KOMENTÁRE (11) posledné: 30.7.2009, 10:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |