
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() narodeninova,dvojita :)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ak by niekto mal zaujem napisem, POSTUP PRÍPRAVY je to skor vymyslanina,z dvoch receptov,bolo to pre maminku,ktora lubi take,tradicne,cokolada,orechy,a druha pre jej priatela,ktory lubi svieze,ovocne,vanilkove. Ta coko je orechovy korpus,poliaty rumom a krem cokoladovy, z vymiesaneho masla a cokolady varovej rozpustenej v mlieku a uvarenej na hustu kasu a druha je biely korpus,taky klasicky,krem vanilkovy,zo zl.klasu a masla s rumom, a na vrcuhu kiwi a zelatina,a tak..jednoduche :)..hlavne z veeela vela lasky :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2010, 14:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Klasická zamatová roláda osviežená banánomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY ... POSTUP PRÍPRAVY ak bude mat niekto zaujem rada poslem recept...ale je ich tu na Zamatovú roládu dosť,myslím :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() dusena cuketka s tofuPOTREBNÉ PRÍSADY biele tofu,ja kupujem alfa bio vacsia cuketa 2 paradajky 2papriky 1/2 konzervy kukurice cibula 100g ud.syra 1/2 zel.bujonu 3pl kecupu a 3 pl paprikovej pomazanky sol POSTUP PRÍPRAVY Cibulku si nakrajame na drobno. Na tenke pasiky nakrajame papriku,paradajku na male kocky a tofu tiez na male kocky. Rovnako cuketu,kludne aj s kozou a ja nevydlabavam ani vnutro.Je to chutne. Dame rozohriat trochu oleja na panvicu,pridame cibulku.Nechame zosklovatiet. Potom dame papriku a paradaju a dusime ako na leco.Len to nesmieme predusit,ma si zelenina zachovat urcitu sviezost a hadam aj nejaky ten vitamin(snad)...Potom pridame cuketu a dalej dusime,asi 5 minut. Podlejeme pripravenym nalevom,ktory robim tak ze do dvoch deci vriacej vody dam rozpustit bujon,do toho kecup a paprikovu pomazanku,riadne premiesam a vylejem do zeleninovej zmesy. Pockame kym zacne vriet. Po chvili pridame kukuricu,5 minut podusime a nakoniec dame tofu. To uz len nechame prejst varom,aby sa uplne nerozpadlo. Nastruhame udeny syr najemno,a zahustime nim tuto zmes. Minutku nechame na ohni,aby sa syr uplne roztopil ,stale miesame a odstavime. Da sa pridat petrzlenova vnat,ak mame radi, a najlepsie je to s ryzou. Odporucam varit v lete,je to famoooozne z letnej zeleniny,kedy ma svoju chut,ale aj dnes to bolo uzasne. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 13.2.2009, 9:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
![]() Plnené rezne (trochu vylepšené,dúfam:)) )POTREBNÉ PRÍSADY 4 bravčové rezne (použila som karé bez kosti,aby sa netrhalo pri plnení), jedna malá cibuľa, sterilizované žampiňóny (ja som dala malu konzervu), 2 Pl sladkej smotany, 0,5l masoxu (1 masox roztopený v pol litra vriacej vody), 1 Pl pretlaku, 3 Pl kečupu sladkého, 1 žĺtok, hladká múka, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ, vegeta,olej... POSTUP PRÍPRAVY Najprv si nadrobno, tak ako len ide, pokrájame cibuľu aj žampiňóny. Do malého hrnca dáme olej,rozpálime,pridáme cibuľku,krátko posmažíme. Pridáme žampiňóny. Podusíme pár minút. Ochutíme soľou, korením a vegetou. Poprášime hladkou múkou, pridáme pretlak, kečup, smotanu a žĺtok. Poriadne vymiešame, a varíme kým zmes nezhustne. Pridáme petržlenovú vňať. Rezne vyklepeme tak, aby sa nepotrhali. Vychladenú plnku dáme lyžičkou na jednu polku, prikryjeme druhou a buď zošijeme, ale ja to pekne poprešívam špáradlami. Je to pohodlné a hlavne sa to pri jedení ľahšie odstraňuje. Takto pripravené kapsičky posolíme, obalíme zľahka v hladkej múke a zprudka dočervena opražíme na rozpálenom oleji. Dáme do hrnca, aj s výpekom, podlejeme vývarom a dusíme pomaly, kým nie je mäsko krehké, asi hodinku... Asi v polovici pridáme zvyšok plnky, ktorá sa už do mäska nevmestila. Ona sa tam roztopí a omáčku zahustí. Kto má rád viac omáčky stačí pridať viac masoxu. Kto má rád hustejšiu omáčku je lepšie rezne vybrať a zahustiť a potom ich vrátiť späť. Kto má rád viac smotanovú omáčku môže pridať smotanu a to buď sladkú na šľahanie alebo kyslú, podľa chuti, počas dusenia. Ja som k tomu urobila zemiakovú kašu a uhorkový šalát z čerstvej uhorky. Všetci vyzerali, že naozaj chutí. Tak snáď ano... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 22.4.2012, 13:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |