
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
RYŽA A CESTOVINY |
Vynikajúca tarhoňa z rúry !POTREBNÉ PRÍSADY Maminky rozhodla som sa, že tu dám tento recept na tarhoňu z rúry, ktorý som našla na nejakej českej stránke o varení. Mne sa tarhoňa nikdy klasicky v hrnci na plyne nepodarila, stále mi to buď z dola prihorelo ( a to aj napriek tomu, že mám kvalitné hrnce Tescoma s dvojitým dnom), alebo sa mi z toho spravil veľký zlepenec a klasicky varená ako cestovina nám nechutí, tak som skúsila tarhoňu urobiť presne podľa tohto receptiku, vyskúšajte, tarhoňa má výbornú chuť, rozsýpa sa, nelepí sa a príprava je totálne jednoduchá !!! POSTUP PRÍPRAVY Ingredience: 500 g tarhoně, 1 cibule, 2 lžíce oleje, 1,2 l vývaru Postup: V pekáčku zahřejeme olej a orestujeme na něm najemno pokrájenou cibuli dozlatova.Přisypeme tarhoňu a za stálého míchání opékáme až začne růžovět. Zalijeme horkým vývarem, přiklopíme alobalem a vložíme do vyhřáté trouby (200°C). Pečeme dokud se nevsákne všechna tekutina a kuličky se dají pěkně oddělovat (cca 20 minut). Podáváme jako přílohu všude tam, kde se hodí těstoviny. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) KOMENTÁRE (15) posledné: 17.9.2016, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |