
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
![]() Blesk McqueenPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 20.1.2011, 16:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Gratinovaná brokolica v bielej omáčke podla Dr.BukovskéhoPOTREBNÉ PRÍSADY stredne velká brokolica, 2 lyžice margarínu,250 g tofu,3 lyžice celozrnnej múky,sol, čierne korenie, paradajky, strúhanka , orechy POSTUP PRÍPRAVY Brokolicu rozoberieme na ružičky a poukladáme do vymastenej misy a zalejeme bielou omáčkou. Omáčku si vyrobíme tak, že rozmixujeme fofu, celoz.muku, 2 lyžice margarinu, sol a čierne korenie.Dáme ju na sporák a varíme až do zustnutia na miernom ohni. Brokolicu zalejeme polovicou omáčky, na to poukladáme na kolieska nakrájané paradajky,-ja som ich tam nedala, druhú polovicu brokolice a nakoniec zalejeme zvyškom omáčky.Posypeme strúhankou a orechami. Misu vložime do vyhriatej rúry a gratínujeme 15 min.Ako prílohu sme mali zemiaky uvarené v pare. Jedlo je zdravé, rýchle a výborné. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (17) posledné: 3.12.2009, 20:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
![]() Cibuľová polievka so syrovou bagetouPOTREBNÉ PRÍSADY maslo, 2 alebo 3 vačšie cibule,zeleninový vývar,cukor,muka, bageta, olivovy olej, tvrdy syr. POSTUP PRÍPRAVY dole OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Šťavnaté rezyPOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: 5 vajec, 140 g práškového cukru,1 balíček vanilínového cukru,140 g polohrubej múky,1 ČL kypriaceho prášku, 1/2 ČL nastrúhanej citrónovej kôry Na plnku: 400 ml smotany na šľahanie, 400 ml hustej kyslej smotany, 2 jahodové kompóty, menší broskyňový kompót, 2 PL práškového cukru ,1 balíček vanilínového cukru Na želé: 2 balíčky Zlatého klasu, šťavu z kompótov, 2 PL kryštálového cukru POSTUP PRÍPRAVY Úžasný osviežujúci letný koláčik.Postup uvedeny nižšie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (3) posledné: 21.7.2009, 20:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
![]() Zapekaný karfiol so zemiakmi a špargľouPOTREBNÉ PRÍSADY karfiol,brokolica, zemiaky, kyslá smotana, 2 vajíčka, korenie na zemiaky, sol, MČK POSTUP PRÍPRAVY Podobne recepty tu už určite su ,ja pridávam ten svoj. Karfiol a brokolicu, alebo aj inu zeleninu si uvarime do polomakka nad parou, aby sme zachovali čo najvačši počet vitamínov.Paríme približne 10 min. Taktiez si uvarime do polomakka aj zemiaky pokrajame na mesiačiky alebo polmesiačiky, alebo kto ako chce.Po uvareni si zemiaky scedime a premiešame s koreniím na zemiaky, alebo grilovacím korením a rascou. Zapekaciu misu si vymastime a posypeme struhankou, naložíme do nej okorenené zemiaky a sparenu zeleninu.Nakoniec to všetko polejeme osolenými a okorenenými vajíčkami, ktore sme rozhabarkovali v smotane s mliekom. Podávame so zaváranou špargľou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |