končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |
TORTY |
moja futbalováPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY nie je dokonalá, ale potešila :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 5.4.2010, 17:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Poďakovanie za tortičkové stretnutiePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Nie je to tradičný recept, ale musím to tu napísať ako ináč medzi TORTY hlavnou prísadou je Gabika, ktorá mala odvahu všetko zorganizovať :-)) POSTUP PRÍPRAVY AHOJTE!!! Ešte ste všetci asi na stretku, kedže ja som musela odísť skôr :-( (kôli tomu môjmu mrňúskovi), píšem prvá... Gabika, srdečne sa Ti chcem poďakovať za zlučenie skvelých ľudí, ktorí sú nielen šikovní ale aj ochotní sa podeliť o svoje skúsenosti. Ďakujem, že som mohla super nakúpiť aj keď som oprášila celý obsah peňaženky :-) Mrzí ma, že som nevidela kačičku, ale snáď budú nejaké fotečky zo stretka, ktoré priložíte. Verím, že všetko čo som videla využijem pri pečení mojím blízkym. Teším sa ako vyrobím pekné dievčatko(od Gabiky), krásnu stuhu na tortu (od Evky) prípadne vlčí mak (od Mirky), alebo iné krásne kvety (od Bohuša, prípadne báb sediacich hneď pri dverách). Všetky Vaše práce sú nádherné a inšpiratívne. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (10) posledné: 20.5.2010, 16:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ČO DOM DAL |
VenčekPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Všetko čo doma alebo v prírode nájdete. Čo nenájdete kúpite v zahradníctve :-). POSTUP PRÍPRAVY Jeden slamený venček, brečtan, šušky, stuška, jarabina... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
SpidermanPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY V mojom prípade ide o mramorový korpus podľa MMB, vanilkový a čokoladový krém, jahody, poťahová hmota z cukríkov MM - ktorý som zafarbila modrým potravinárskym farbivom a na koniec som dala obrázkovú oplátku, ktorú som dozdobila krémom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 21.10.2008, 17:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Sestre k 30PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Mramorové korpusy ale robené - biely, čokoládovy a jeden bol z polovičnej dávky a namiesto vody som dala kávu - takže kávovy, plnka nastavovaná jedna polovica čistá, a druhú časť som rozdelila na čokoládovp a jahodovú. Marcipánové ružičky z cukríkovej hmoty OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 6.10.2008, 8:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pstruh v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY pstruh, zemiaky, slanina, grilovacie korenie, korenie na ryby a soľ, vajíčko POSTUP PRÍPRAVY Pstruhy si očistíme, vysušíme a osolíme. Zemiaky si zatiaľ dáme variť v šupke. Necháme ich vrieť zhruba 8 minút a vypneme. Medzi tým si pstruhy nakoreníme korením na ryby a porájame slaninku na plátky. Pekáč vystelieme alobalom. Na spodok poukladáme plátky slaninky, na to kolieska zemiakov - ja som mala nové zemiaky takže aj so šupkou. Zemiaky okoreníme grilovacím korení. Na zemiaky poukladáme pstruhy, na ne zbytky slaninky a zabalíme alobalom. Dáme piecť na 25 minút do rúry pri teplote 190 °C. Vyšľahme si vajíčko, tak, aby sa spojilo s bielkom. Otvoríme rúru, odokryjeme pstruhy a potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme ešte na 15 minút zapiecť odokryté. Na pstuhoch vznikné chrumkavá kožtička :-) mňamko. Tanier ozdobíme zeleninkou naložemí papáničko a papkáme.... my sme si k tomu dali červené vínko.... Ja som dávala aj omáčku pre dochutenie v ktorej sme si dochucovali zemiačky. Tá omáčka sa skladala z 2 lyžíc majonézy, 2 lyžíc kečupu, lyžičkou pizzového korenia a 2 strúčiky cesnaku to všetko som vymiešala s kvapôčkou olivového oleja. PRAJEM DOBRÚ CHUŤ!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
Broskyňový džem - marmeládaPOTREBNÉ PRÍSADY potrebujeme naň: 35 minút času a ďalej tieto ingrediencie: je to na hrnčeky, pričom jeden hrnček sa rovná 2,5 dcl, takže: 4 hrnčeky broskýň (asi 2 kilá) 2 hrnčeky želírovacieho cukru 1/2 lyžičky kyseliny citrónovej a trošku vody - fakt trošku (pol deci) POSTUP PRÍPRAVY Dáme si vrieť vodu (ja si dávam taký veľký 4 litrový hrniec), do vretej ponoríme na minútu broskyne a vyberieme ich do studenej vody. Broskyne ošúpme z kože - po tom sparení to ide ľahulinko. Broskyne nakrájame a odkôstkujeme. Dáme do hrnca trošku ich zmixujem ponorným mixérom aby tam neboli veľké hrče - lebo sa to nerozvarí úplne!!! do trošky vody nasypeme kyselinu citrónovú a rozmiešame ju tak, aby sa rozpustila. Potom do hrca pridáme želírovací cukor (ja ppoužívam Dr. Oetker) a kyselinu citronovú rozpustenú vo vode. Pustíme horák a necháme prevrieť asi tak 5 minút - stále miešame!!!! Po 5 minútach odstavíme a vyberieme vrchnú penu - tú ja po ochladení hneď dávam na chlieb s maslom :-) MŇAM!!!. Džem dáme do horúcich fliaš - ja ich ohrejem vo vode. Fľaše uzavrieme a prevrátime hore dnom. Po 10 minútach ho pekne prevrátime a necháme vychladnúť. No a potom len DOBRÚ CHUŤ!!!! Ak sa Vám pri varení zdá, že je riedky nebojte sa - on zhustne. Z tejto dávky Vám výndu 3 trojdecové fľašky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.7.2012, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7) |