
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
linecke bezlepkovePOTREBNÉ PRÍSADY 600 g Jizerka bez.muka 400 g Palmarin 200 g pr.cukor 1 vanilka 1 žltok POSTUP PRÍPRAVY vsetko zmiesame mozeme nechat aj cez noc odpocivat ale nemusi byt... pecieme na 150 C dozlatista su vyborne mne osobne chutia viac ako s hladkej muky a to nemam bez.dietu ale moje dieta je bezlepkac..... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 20.6.2012, 23:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Tvarohovy kolač s ovocimPOTREBNÉ PRÍSADY 2 hrnčeky muky JIZERKY , 1 PDP,1 hrnček kryš.cukor,2 - 3 vajcia,1/2 hrnčeka mlieka , 1/2 hrnčeka oleja plnka : 250 g tvaroh,1 vanilka ,cukor dla chuti,trosku mlieka aby nebola plnka taka husta,ovocie POSTUP PRÍPRAVY Vyslahame bielky, vymiesame zltka ,cukor ,olej,mlieko,muku,PDP pridame sneh. Cesto vylejeme na plech . Ja pouzivam papier na pečenie. Tvaroh vymiesame s vanilkou , cukrom a trochou mlieka Plnku rozotrieme na cesto . Napokom cely povrch posypeme ovocim jahody,ribezle,marhule..... pecieme na 180 C asi 30 -35 min. Treba sledovat . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
MUKA JIZERKAPOTREBNÉ PRÍSADY muka JIZERKA POSTUP PRÍPRAVY nemate nejaky dobry recept na kolac ? mam muku JIZERKA. ESTE SA LEN UCIM VARIT BEZLEPKOVE JEDLA PRE MOJHO 4 ROCNEHO SYNA DAKUJEM ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 25.10.2009, 15:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
infoPOTREBNÉ PRÍSADY bezlepkova muka POSTUP PRÍPRAVY moze mi niekto poradit aku bezlepkovu muku a bezlepkovu struhanku mam pouzit na obalovanie masa?dakujem ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 29.11.2009, 11:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |