Tvarohový koláčik s ovocím a želatínou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

CESTO:8 vajec,8 lyžíc polohrubej múky,8 lyžíc práškového cukru,1 balíček prášku do pečiva,2 lyžice oleja,6 lyžíc vody,marhuľový džem PLNKA:500 g jemného tvarohu,250 g masla,2 balíčky vanilkového cukru,citrónová kôra,2 konzervy mandarínok,čučoriedky ŽELATÍNOVÁ POLEVA:2 zlaté klasy,2 balíčky nápoja v prášku,šťava z kompótu,

POSTUP PŘÍPRAVY

Obrázkový postup....

Uvedené suroviny na piškótové cesto zmiešame,vylejem na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme 15-20 minút pri 160 stupňoch.Necháme vychladiť a potrieme džemom.
Suroviny na plnku.
Plnka:Tvaroh zmiešame so zmäkknutým maslom,vanilkovým cukrom a citrónovou kôrou.Vymiešame do hladka a odložíme do chladničky.
Vychladenú plnku natrieme na cesto a "rozdelíme" na polovicu pomocou alobalu.
Rovnomerne poukladáme ovocie.
Suroviny na želatínovú polevu.
Zlatý klas si uvaríme v 400 ml vody zmiešanej s ovocnou šťavou.Po uvarení hustej zmesi na záver primiešame Tang.
Prvá poleva.
Rovnomerne polejeme ešte teplou želatínou.Rýchlo hustne!
Druhá poleva.
Rovnako ako v prvom prípade koláč rovnomerne polejeme.
Koláč necháme stuhnúť v chladničke.Krájame až po úplnom stuhnutí.
Výsledok...dobrú chuť :))