
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
pečeňová paštéta, 1 vajce, 2-3 PL strúhanky, 1 strúčik cesnaku, majoránka, ml. korenie, soľ, petržl.vňatka, osmažená cibulka
POSTUP PŘÍPRAVY
Paštétu vymiešať s vajíčkom, cesnakom, majoránkou, ml. korením, soľou, vňaťkou a osmaženou cibuľkou(ak sa veľmi ponáhľate, môžete ju aj vynechať) a hmotu dorobiť so strúhankou. Nechať chvíľočku postáť a mokrými rukami tvarovať malé guľky a vyvariť v osolenej vode, prípadne vyvariť hneď v polievke. Variť na pomalom plameni, prikryté. Trošičku ešte narastú.
![]() |
pripravená hmota na knedličky |
![]() |
pečeňové knedličky aj bez pečienky :) |
![]() |
v slepačej polievočke |