
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Pravá sviečkovica,soľ,čierne mleté korenie,červená paprika,rasca,kečup,horčica,worčester,cibuľa,žltka,prípadne chilli . Na hrianky:tmavý starší chlieb,olej,cesnak
POSTUP PŘÍPRAVY
Sviečkovicu odblaníme,pokrájame na menšie kúsky a na jemno pomelieme.Môžeme aj dvakrát.Origoš recept-sviečkovica sa škrabe nožom!Cibuľu nakrájame na drobno,pridáme soľ, červenú papriku,mleté čierne korenie,rascu,worčester,žltka,horčicu,kečup a ak máme radi pikantné,tak aj chilli omáčku.Poriadne premiešame .Medzitým si na oleji opečieme hrianky zo staršieho tmavého chleba.Necháme ich stiecť na kuchynskej utierke,poriadne potrieme strúčikom cesnaku a naložíme si vymiešaný tatarák.
POZOR-žltka a mäso musí byť čerstvé!
Na prianie EVIANY,foto doložím
![]() |
koreniny a pochutiny |
![]() |
pridávať do mäska podľa chute |
![]() |
už vymiešaný |
![]() |
s hriankami a cesnakom |
![]() |
len zahryznúť |
![]() |
a budete sa zalizovať |