
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
400g hladkej múky 250g palmarínu 100ml smotany na varenie 2 žľtky štipka soli
POSTUP PŘÍPRAVY
všetko spolu vypracujeme na cesto.
rozvalkame na asi 3mm
a vykrajujeme kosostvorce
pecieme asi pri 200 stupnoch neviem presny cas ale ked budu zlatiste...
este horuce obalime v praskovom cukre s vanilkovym
mozme ozdobit dzemom a slahackou
![]() |
400g hladkej muky,250g palmarinu,100ml smotany na varenie,2 zltky,stipku soli |
![]() |
dame do misky |
![]() |
vypracujeme cesto potom si ho rozdelime na dve gulicky |
![]() |
rozvalkame |
![]() |
narezeme na kosostvorceky |
![]() |
pecieme pri 200stupnoch asi 20min...ale ja som robila od oka ..kym boli pekne zlatucke |
![]() |
obalime v praskovom cukre zmiesanym s vanilkovym |
![]() |
mozme podavat aj ciste |
![]() |
alebo s dzemikom a slahackou... dobru chut |