Moja panenka, čo už doskákala...

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Panenka, ani nemusí byť skákavá, nakrájaná na cca 8-10 cm kúsky, naložená cez noc v olivovom oleji, ľubovoľnom korení, aké máte radi a 1-2 PL vína.
POSTUP PŘÍPRAVY
Naloženú panenku osoliť, okoreniť, obaliť v plátku šunky, plátku slaniny a uložiť do hlbšieho pekáčika.Ja dávam na papier, je potom menej roboty s umývaním. podliať vývarom, alebo stačí i vodou a upiecť.
 |
upečená... |
 |
príloha: zemiaky s provensálskym korením pred pečením... |
 |
...hotová príloha |
 |
na tanieri s dusenými šampiňónmi...ešte bol zeleninový šalát, ten si domyslite, neodfotila som... |
 |
ešte jeden detail...samozrejme pred tepelnou úpravou |