
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
3 PL kečupu, 1 PL horčice, 0,2 dl oleja (olivový) 2 ks cibule, 1 štipka štiplavej papriky, 1 čajová lyžička soli, 0,2 dl vody, 1 čajová lyžička mletého čierneho korenia, 1 králik 1 čajová lyžička mletej papriky.
POSTUP PŘÍPRAVY
Králika umyjeme a naporcujeme na menšie kúsky. Cibuľu a cesnak nakrájame na malé kúsky.Zo všetkých ingrediencií vymiešame marinádu, ktorú vylejeme do väčšieho pekáča. Kúsky z králika uložíme do marinády a necháme v chlade 24 hodín marinovať. Vložíme do vyhratej rúry a 1 a 1/2 hodiny pečieme.
![]() |
Cibuľu s cesnakom nakrájame |
![]() |
Všetky ingrediencie zmiešame |
![]() |
Pridáme naporcovaného králika |
![]() |
A upečieme |