
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
smotana, zemiaky, fazuľa, soľ, korenie, bobkový list, ocot
POSTUP PŘÍPRAVY
Do hrnca dáme liter smotany na varenie a kilogram očistených, na malé kocky pokrájaných zemiakov. Osolíme, okoreníme, dochutíme bylinkami, bobkovým listom, zakryjeme pokrievkou a varíme 10 minút. Nakoniec pridáme 3 plechovky červenej fazule, vyberieme bobkový list, zamiešame a odstavíme. Na tanieri ešte dochutíme octom alebo citrónom. Energetická hodnota jednej porcie: 1273 kJ. Cenové náklady: 4 Eurá. Dobrú chuť!
![]() |
Do hrnca dáme liter smotany na varenie a kilogram očistených, na malé kocky pokrájaných zemiakov. |
![]() |
Osolíme, okoreníme, dochutíme bylinkami, bobkovým listom, zakryjeme pokrievkou a varíme 10 minút. |
![]() |
Nakoniec pridáme 3 plechovky červenej fazule, vyberieme bobkový list, zamiešame a odstavíme. |
![]() |
Na tanieri ešte dochutíme octom alebo citrónom. Energetická hodnota jednej porcie: 1273 kJ. Cenové náklady: 4 Eurá. Dobrú chuť! |