
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
cestoviny "vrtuľky" alebo podľa chuti*zelenina podľa ľubovôle- paradajky, paprika, kukurica, hrášok,kto chce aj šunka*cibuľa*2 tatárske omáčky*soľ čierne korenie podľa chuti
POSTUP PŘÍPRAVY
Cestovinový šalát je skvelá pochúťka, ktorá sa hodí ako príloha k vyprážanému karfiolu alebo syru, rybe či mäsu. My ho ale často papáme len tak ako samostatné jedlo. Spája sa mi s horúcim letom, kedy najlepšie chutí na balkóne. No vtedy je lepšia namiesto tatárskej omáčky kyslá smotana. Hor sa na obrázkový postup!
![]() |
Cestoviny si uvaríme podľa návodu na obale. Scedíme a premyjeme chladnou vodou. |
![]() |
K cestovinám pridáme pokrájanú papriku..... |
![]() |
.............paradajky........... |
![]() |
................cibuľku( nemala som doma cibuľu tak som to vyriešila takto)................ |
![]() |
Tatársku omáčku vylejeme do misky, faštičky vypláchneme trochou vody a prilejeme k omáčke. Osolíme, okoreníme, zalejeme cestoviny. |
![]() |
A premiešame. Brúúúúúú chuť! |