Zvonárske rezne

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 kg bravčového karé alebo morčacie prsia*6 vajec*5 cibúľ*cesnak*červená mletá paprika*mčk*mletá rasca*zeleninová pomazánka*soľ*100 g solamylu
POSTUP PŘÍPRAVY
v obrázkoch
 |
...Ja som robila obed pre dve osoby,preto mám v obrázkoch tak pomenej ingerdiencii...začneme nálevom na masko ...do misy si dáme vajíčka.... |
 |
...poriadne rozšlaháme... |
 |
...a začneme pridávať veľkú lyžicu pretlačeného cesnaku... |
 |
...sladkú papriku... |
 |
...mčk,mletú rascu.... |
 |
...3 PL zeleninovéj pomazánky.....ja som dala domácu,paprikovú..... |
 |
....pridáme solamyl.... |
 |
....všetko poriadne rozmiešame.... |
 |
....rezníky si naklepeme... |
 |
...rezníky osolíme,okoreníme... |
 |
....cibuľu si nakrájame na hrubšie kolieska.... |
 |
....a začneme vrstviť najlepšie do uzatváratelnej nádoby...rezeň namočíme do marinády,šupneme do misy a na vrch každého rezníka dáme 2 krúžky cibule.... |
 |
...a pokračujeme ďalším rezňom a ďalšou cibuľou až kým všetko neminieme.... |
 |
....celá zmes rezňov a marinády... |
 |
...zvyšný nálev vylejeme na rezne...V chladničke necháme odstáť a prejsť chute aspoň na 24 hodín,max.2-3 dni.Rezne vypekáme postupne podľa stravníkov.Najlepšie chutia čerstvé.... |
 |
...vypražáme na oleji rezník a k nemu 2 krúžky cibule.Jednu stranu zprudka... |
 |
...a druhú s prikrývkou asi 8-10 minút... |
 |
...a máme hotovo.Na každý rezník dáme 2 krúžky cibule.Servírujeme so zemiakovou kašou,alebo inak upravenými zemiakmi.Chuti to aj s ryžou.A samozrejme nejaký zeleninový šalátik! |