Zvonárske rezne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg bravčového karé alebo morčacie prsia*6 vajec*5 cibúľ*cesnak*červená mletá paprika*mčk*mletá rasca*zeleninová pomazánka*soľ*100 g solamylu

POSTUP PŘÍPRAVY

v obrázkoch

...Ja som robila obed pre dve osoby,preto mám v obrázkoch tak pomenej ingerdiencii...začneme nálevom na masko ...do misy si dáme vajíčka....
...poriadne rozšlaháme...
...a začneme pridávať veľkú lyžicu pretlačeného cesnaku...
...sladkú papriku...
...mčk,mletú rascu....
...3 PL zeleninovéj pomazánky.....ja som dala domácu,paprikovú.....
....pridáme solamyl....
....všetko poriadne rozmiešame....
....rezníky si naklepeme...
...rezníky osolíme,okoreníme...
....cibuľu si nakrájame na hrubšie kolieska....
....a začneme vrstviť najlepšie do uzatváratelnej nádoby...rezeň namočíme do marinády,šupneme do misy a na vrch každého rezníka dáme 2 krúžky cibule....
...a pokračujeme ďalším rezňom a ďalšou cibuľou až kým všetko neminieme....
....celá zmes rezňov a marinády...
...zvyšný nálev vylejeme na rezne...V chladničke necháme odstáť a prejsť chute aspoň na 24 hodín,max.2-3 dni.Rezne vypekáme postupne podľa stravníkov.Najlepšie chutia čerstvé....
...vypražáme na oleji rezník a k nemu 2 krúžky cibule.Jednu stranu zprudka...
...a druhú s prikrývkou asi 8-10 minút...
...a máme hotovo.Na každý rezník dáme 2 krúžky cibule.Servírujeme so zemiakovou kašou,alebo inak upravenými zemiakmi.Chuti to aj s ryžou.A samozrejme nejaký zeleninový šalátik!